top of page
meten Fabrics

avondcursus

AVONDCURSUS

Of je nu een beginner bent of al wat naaiervaring hebt, je bent van harte welkom bij Modevakschool Dressed To Be!

Tijdens de avondcursus mag je zelf kiezen wat je gaat maken en wordt je persoonlijk begeleid bij het maken van alle soorten kleding en leer je omgaan met de naaimachine, de lockmachine en de coverstitch machine. Ook leer je diverse technieken van het op stof leggen, knippen en het in elkaar stikken.

Je kan gebruik maken van patronen uit de modebladen en deze leren aanpassen naar eigen maten en/of idee en leren patroontekenen van dames, heren- en kinderkleding volgens de Danckaerts patroontekenmethode.

In het ruime atelier met daglichtlampen krijg je les in kleine groepen van maximaal zes personen. De lessen zijn geschikt voor alle leeftijden en niveaus. Ok zijn er ruim voldoende naaimachines en lockmachines aanwezig, maar natuurlijk mag je ook je eigen machine meenemen.

De prijs is inclusief het gebruik van een Bernina naaimachine, Bernina lockmachine, Janome coverstitchmachine, patroonpapier en kopieerpapier, patroonbladen zoals de Knip, Burda, My Image, enzovoort. Niet inbegrepen zijn stof, ritsen, knopen, band e.d.

DATUMS EN TIJDEN

De lessen zijn 1 x per week.

Maandag 19:00 - 21:00 uur.

Woensdag 20:00 - 22:00 uur. Donderdag 19:00 - 21:00 uur.

8 lessen € 215,-

Tussentijds instromen is mogelijk.

Aanmelden kan via

info@dressedtobe.nl
of 06-24196836

bottom of page