BASISOPLEIDING

NAAILES VOOR BEGINNERS EN GEVORDERDEN

Zowel beginners als gevorderden zijn welkom! Tijdens de naaicursus mag je zelf kiezen wat je gaat maken en wordt je persoonlijk begeleid bij het maken van alle soorten kleding en leer je omgaan met de naaimachine, de lockmachine en de coverstitch machine. Ook leer je diverse technieken van het op stof leggen, knippen en het in elkaar stikken.

Je kan gebruik maken van patronen uit de modebladen en deze leren aanpassen naar eigen maten en/of idee en leren patroontekenen van dames, heren- en kinderkleding volgens de Danckaerts maatwerkmethode.

In het ruime atelier met daglichtlampen krijg je les in een groep van maximaal zeven personen en elke les is geschikt voor alle leeftijden en niveaus. Er zijn ruim voldoende naaimachines en lockmachines aanwezig.

De prijs is inclusief het gebruik van een Bernina naaimachine, Bernina lockmachine, Janome coverstitchmachine, patroonpapier en kopieerpapier, patroonbladen zoals de Knip, Burda, My Image, enz. Niet inbegrepen zijn stof, ritsen, knopen, band e.d.

BASISOPLEIDING

DATUMS EN TIJDEN

De opleiding begint 30 oktober 2021 en eindigt 2 april 2022.

 

De lessen zijn 1 x per week op

woensdag of zaterdag met uitzondering van de schoolvakanties. 

Lestijd:

Woensdag 19:00 - -21:00 uur.

Zaterdag 13:00 - 15:00 uur.

 

Lesgeld is 895,- inclusief lesboek,

2 tekenblokken en materialen voor de praktijkopdrachten.

Aanmelden kan via

info@dressedtobe.nl
of 06-24196836