BASISOPLEIDING

NAAILES VOOR BEGINNERS EN GEVORDERDEN

Zowel beginners als gevorderden zijn welkom! Tijdens de naaicursus mag je zelf kiezen wat je gaat maken en wordt je persoonlijk begeleid bij het maken van alle soorten kleding en leer je omgaan met de naaimachine, de lockmachine en de coverstitch machine. Ook leer je diverse technieken van het op stof leggen, knippen en het in elkaar stikken.

Je kan gebruik maken van patronen uit de modebladen en deze leren aanpassen naar eigen maten en/of idee en leren patroontekenen van dames, heren- en kinderkleding volgens de Danckaerts maatwerkmethode.

In het ruime atelier met daglichtlampen krijg je les in een groep van maximaal zeven personen en elke les is geschikt voor alle leeftijden en niveaus. Er zijn ruim voldoende naaimachines en lockmachines aanwezig.

De prijs is inclusief het gebruik van een Bernina naaimachine, Bernina lockmachine, Janome coverstitchmachine, patroonpapier en kopieerpapier, patroonbladen zoals de Knip, Burda, My Image, enz. Niet inbegrepen zijn stof, ritsen, knopen, band e.d.

BASISOPLEIDING

DATUMS EN TIJDEN

De lessen zijn 1 x per week.

Vrijdag van 09:00 - 12:00 uur.

Lesgeld is € 895,- voor 20 lessen

Inclusief materialen voor de praktijkopdrachten, exclusief materialen voor de kledingstukken voor jezelf.

Aanmelden kan via

info@dressedtobe.nl
of 06-24196836

De Basisopleiding is een leuke kennismaking met de basisvaardigheden die nodig zijn om zelfstandig te kunnen naaien. En is zeer geschikt voor beginners die in korte tijd veel naaitechnieken willen leren. Je leert de naaimachine gebruiken en alle aspecten van het zelf kleding maken komen aan bod. 

Je gaat werken met patronen uit zelfmaakmodebladen en leert hoe je deze moet aanpassen naar jouw maten. Maar ook leer je de basistechnieken van het patroontekenen en model intekenen.  

Je maak kennis met veel naaitechnieken en je gaat deze ook toepassen in diverse kledingstukken voor jezelf. 

Voor de Basisopleiding zijn er geen toelatingsvoorwaarden en is geschikt voor alle leeftijden.

Ook is de basisopleiding een goede voorbereiding voor de opleiding Costumière.

Inhoud van de Basisopleiding:

Kleding maken voor jezelf.

Basis patroontekentechnieken.

Basis naaitechnieken

Maat nemen.

Portfolio patroontekenen en naaitechnieken.

Wil je meer weten?  Neem dan contact met ons op!