OPLEIDINg coupeuse

NAAILES VOOR BEGINNERS EN GEVORDERDEN

Zowel beginners als gevorderden zijn welkom! Tijdens de naaicursus mag je zelf kiezen wat je gaat maken en wordt je persoonlijk begeleid bij het maken van alle soorten kleding en leer je omgaan met de naaimachine, de lockmachine en de coverstitch machine. Ook leer je diverse technieken van het op stof leggen, knippen en het in elkaar stikken.

Je kan gebruik maken van patronen uit de modebladen en deze leren aanpassen naar eigen maten en/of idee en leren patroontekenen van dames, heren- en kinderkleding volgens de Danckaerts maatwerkmethode.

In het ruime atelier met daglichtlampen krijg je les in een groep van maximaal zeven personen en elke les is geschikt voor alle leeftijden en niveaus. Er zijn ruim voldoende naaimachines en lockmachines aanwezig.

De prijs is inclusief het gebruik van een Bernina naaimachine, Bernina lockmachine, Janome coverstitchmachine, patroonpapier en kopieerpapier, patroonbladen zoals de Knip, Burda, My Image, enz. Niet inbegrepen zijn stof, ritsen, knopen, band e.d.

OPLEIDING COUPEUSE

DATUMS EN TIJDEN

Aanmelden kan via

info@dressedtobe.nl
of 06-24196836

De opleiding Coupeuse is geschikt voor de gevorderde naaister die graag meer verdieping wil en benieuwd is naar de 'fijne' kneepjes van het vak.

De opleiding tot Coupeuse bestaat uit dezelfde vakken als bij de Costumière opleiding, zoals patroonteken en naaitechnieken, maar dan op een hoger niveau. Uitgebreid met asymmetrische modellen, mantels en colberts. 

Ook is het maken van een colbert volgens de couture methode een onderdeel van de opleiding. 

Tijdens deze opleiding is er ruimschoots aandacht voor diverse naaitechnieken. Ook is kennis van knippen en het naaien van de juiste volgorde een onderdeel van de opleiding. Je gaat diverse kledingstukken maken waarvan je zelf het patroon op je eigen maten gemaakt hebt.

Aan het einde van de opleiding heb je een uitgebreid portfolio opgebouwd waar je jaren plezier van zal hebben.

Inhoud van de opleiding:

Patroonteken.

Maat nemen.

Naaitechnieken.

Colbert.

Portfolio patroontekenen, naaitechnieken.

Voor de opleiding Coupeuse is naaiervaring een vereiste.

De opleiding is voor alle leeftijden.

Meer weten?  Neem dan contact met ons op!