top of page
Kleermaker met meetlint

Zomercursus

ZOMERCURSUS

Of je nu een beginner bent of al wat naai-ervaring hebt, je bent van harte welkom bij Modevakschool Dressed To Be!

Tijdens de zomercursus mag je zelf kiezen wat je gaat maken en word je persoonlijk begeleid bij het maken van alle soorten kleding en leer je omgaan met de naaimachine, de lockmachine en de coverstitch machine. Ook leer je diverse technieken van het op stof leggen, knippen en het in elkaar stikken.

Je kan gebruik maken van patronen uit de zelfmaakmodebladen en deze leren aanpassen naar eigen maten en/of idee. Je kan er ook voor kiezen om zelf patronen te tekenen van dames, heren- en kinderkleding volgens de Danckaerts patroontekenmethode.

In het gezellige atelier met daglichtlampen krijg je les in een groep van maximaal zes personen. De lessen zijn geschikt voor alle leeftijden en niveaus. Er zijn ruim voldoende naaimachines en lockmachines aanwezig. Maar natuurlijk mag je ook je eigen naaimachine meenemen.

De prijs is inclusief het gebruik van een Bernina naaimachine, Bernina lockmachine, Janome coverstitchmachine, patroonpapier en kopieerpapier, patroonbladen zoals de Knip, Burda, My Image, enzovoort. Niet inbegrepen zijn stof, ritsen, knopen, band e.d.

DATUMS EN TIJDEN

De lessen zijn 1 x per week vanaf 11 juli t/m 19 augustus 2022

 

Lestijd:

Maandag t/m vrijdag

van 09:30 -11:30 uur

van 13:00 - 15:00 uur

Maandag en Donderdag

van 19:00 - 21:00 uur

6 lessen € 164,-

Gemiste lessen kunnen worden ingehaald mits de betreffende les 48 uur voor aanvang is geannuleerd

Aanmelden kan via

info@dressedtobe.nl
of 06-24196836

Heeft u een mail gestuurd maar krijgt u geen antwoord? Kijk dan in de spammail, want info-adressen verdwijnen met regelmaat in de spam...

bottom of page