Kleermaker met meetlint

Zomercursus

ZOMERCURSUS

Of je nu een beginner bent of al wat naai-ervaring hebt, je bent van harte welkom bij Modevakschool Dressed To Be!

Tijdens de zomercursus mag je zelf kiezen wat je gaat maken en wordt je persoonlijk begeleid bij het maken van alle soorten kleding en leer je omgaan met de naaimachine, de lockmachine en de coverstitch machine. Ook leer je diverse technieken van het op stof leggen, knippen en het in elkaar stikken.

Je kan gebruik maken van patronen uit de zelfmaakmodebladen en deze leren aanpassen naar eigen maten en/of idee. Je kan er ook voor kiezen om zelf patronen te tekenen van dames, heren- en kinderkleding volgens de Danckaerts patroontekenmethode.

In het ruime atelier met daglichtlampen krijg je les in een groep van maximaal zes personen en elke les is geschikt voor alle leeftijden en niveaus. Er zijn ruim voldoende naaimachines en lockmachines aanwezig. Maar natuurlijk mag je ook je eigen naaimachine meenemen.

De prijs is inclusief het gebruik van een Bernina naaimachine, Bernina lockmachine, Janome coverstitchmachine, patroonpapier en kopieerpapier, patroonbladen zoals de Knip, Burda, My Image, enzovoort. Niet inbegrepen zijn stof, ritsen, knopen, band e.d.

DATUMS EN TIJDEN

De lessen zijn 1 x per week in de maanden juli en augustus 2022

 

Lestijd:

Maandag t/m donderdag

van 10:30 -12:30 uur

van 13:00 - 15:00 uur

van 19:00 - 21:00 uur

6 lessen € 165,-

Tussentijds instromen is mogelijk.

Aanmelden kan via

info@dressedtobe.nl
of 06-24196836